"Succesul este o stiinta; daca ai conditiile corecte, obtii rezultatul dorit" - Oscar Wilde

 

Una din conditiile esentiale ale succesului in era moderna este accesul rapid la informatie. OpticBridge Network Solutions, prin reteaua de fibra optica metropolitana pe care o are la dispozitie, poate aduce informatia acolo unde ai nevoie de ea.


[ Internet Business ]

Oriunde, oricand

OpticBridge Network Solutions ofera solutii broadband de conectare la Internet si telefonie VoIP pentru firme exclusiv prin fibra optica pe toata raza municipiului Bucuresti precum si in zonele limitrofe.

 

Beneficiind de o retea de fibra optica ce acopera intreaga suprafata a Bucurestiului, OpticBridge Network Solutions te conecteaza rapid si sigur la lumea de maine!

[ Internet Rezidential ]

Aproape de tine

Solutiile de conectare la Internet si telefonie destinate utilizatorilor casnici acopera in prezent zonele Fundeni, Pantelimon-Vergului, Costin Georgian, Pache Protopopescu si Bulevardul Ferdinand, urmand sa se extinda in curand si in alte zone.

 

Pentru transportul traficului generat de utilizatorilor casnici va fi folosit backbone-ul de fibra optica propriu al OpticBridge Network Solutions, conectarea utilizatorilor fiind facuta fie prin cablu UTP de la cel mai apropiat punct de acces, fie printr-o solutie FTTH (Fiber-To-The-Home).